OVER VIVAX  |  CONTACT  |  BESTELLING

 

 

 

 

PAMTOM BLACKSTAR SUNBUCK

 

aAa 315426

- Stier 97 punten, moeder 96 punten
- De duurzaamheidsspecialist
- Lage celgetallen
- Vruchtbare dochters

i sunbuck

Sunbuck is iets aparts. Zelf is het een geweldige stier die met maar liefst 97 punten excellent is ingeschreven. Bovendien komt hij uit de onvolprezen Hanover-Hill TT Sallie, de Triple Threat dochter die met 96 punten was ingeschreven en 16 jaar oud is geworden. Zij is ook de moeder van Hanover-Hill Skybuck en van Pamtom Salvation, een Duregal-zoon die evenals Sunbuck met 97 punten is ingeschreven. Een geweldige fokkoe dus.

Sunbuck is een topper voor de kenmerken levensduur en uiergezondheid en bovendien is hij een van de weinige stieren die de echte top kan geven. Bekijkt u maar eens rustig de dochterfoto's en geniet. En wat net zo belangrijk is: de Sunbuckdochters manifesteren zich keer op keer als uitmuntende fokkoeien.

Niet zelden geven veehouders aan dat de beste dieren uit een bepaalde jaargang een Sunbuckmoeder hebben. Sunbuck is daarmee een stier waarmee u plezierige en fraaie koeien in de stal kunt krijgen; maar die ook op de langere termijn een positieve bijdrage aan uw veestapel levert; een aspect dat nogal eens over het hoofd wordt gezien in de hedendaagse “snelle” fokkerij, maar dat van wezenlijk belang is bij de ontwikkeling van een goede veestapel.

Sunbuck is met zijn zuivere Rag Apple-afstamming een bijzonderheid in de fokkerij, die tegenwoordig nauwelijks meer zuivere lijnen kent. Gevoegd bij zijn eigen kwaliteiten, zijn uitzonderlijke moeder en zijn vererving van eigenschappen die voor het saldo uitermate belangrijk zijn (levensduur, uitstekende uiergezondheid, goede vruchtbaarheid van de dochters en de fokkracht van die dochters) maakt Sunbuck tot een stier die de echte liefhebber niet mag missen! 

Als bonus is Sunbuck een uitstekende bevruchter.

Mis hem dus niet!

 

 

 

i sunbuck m sallie

Hanover Hill TT Sallie, de geweldige moeder van Sunbuck

 

 

Sunbuck Dochters

 

i sunbuck dalila

Ho-Crawf Sunbuck Dalila Ex 93 2E

i sunbuck deanna

Ho-Crawf Sunbuck Deanna Ex 91 2E

i sunbuck dinah

Craig-Kro Sunbuck Dinah EX 91

i sunbuck ella

Carhall Sunbuck Ella Ex 90 

 

 

Links replica horloges replica horloges replica horloges replica horloges replica horloges