OVER VIVAX  |  CONTACT  |  BESTELLING

 

 

 

 

JANKO-RED

 

aAa 435126

- Jerudo x A 90 No Limit x AB 85 Ray-red x 

AB 45 Marty x B+84 Red Mitchell x AB 86 Adler x

AB 87 Triple Threat
- Prachtig uitgebalanceerde stier
- Moederlijn met hoge levensproductie en 

hoog eiwit
- Zeer lage celgetallen

i janko red

 

Janko-Red is een indrukwekkende stier die imponeert door zijn kracht zonder grof te zijn. Hij komt uit een koefamilie die uitblinkt in hoge levensproducties: moeder en grootmoeder zijn nog in productie en hebben inmiddels meer dan 80.000 respectievelijk meer dan 100.000 kg melk gegeven, waarbij tevens hoge eiwitgehalten gerealiseerd werden (3,61% en 3,72%). Dat hebben ze niet van een vreemde, want de overgrootmoeder produceerde bijna 10.000 kg vet en eiwit en had gemiddeld 3.72% eiwit. Opvallend zijn de zeer lage celgetallen die deze koeien ook op oudere leeftijd laten zien.

Moeder Geertje 457 is een regionaal bekende keuringskoe die met A 90 is ingeschreven. Zij is het product van een moederlijn die al generaties lang opvalt op het bedrijf van de familie Hammink door de betrouwbaarheid in het vererven van goed exterieur en hoge levensproducties. 

 

Met Janko-Red heeft u de beschikking over een prachtig uitgebalanceerde stier uit een zeer betrouwbare koefamilie. Gebruik hem derhalve volop, want deze combinatie wordt zeldzaam in de “moderne” fokkerij waarin voorspelde cijfers de toon aangeven!

 

i geertje

Geertje 457 A90, moeder van Janko Red

 

 

Links replica horloges replica horloges replica horloges replica horloges replica horloges