OVER VIVAX  |  CONTACT  |  BESTELLING

 

 

 

 

Jeffrey-Way Sellabull PP

 

aAa 615

- Earnhardt P x Lawn Boy x Champion

- Homozygoot hoornloos:

  100% hoornloze kalveren

- Beste moeder

- Genomics: goede productie,
  uitstekende gebruikseigenschappen

sellabull 032015

moeder: Saphire EX-90

 

Sellabull is om meerdere redenen zeer interessant. Ten eerste natuurlijk omdat hij homozygoot hoornloos is, waardoor al zijn nakomelingen hoornloos zullen zijn. Daarnaast komt hij uit een beste moeder die uit een diepe koefamilie stamt die terugvoert op de met 93 punten ingeschreven Formation-dochter Jeffrey-Way Formation Tate. Vervolgens heeft hij een aAa-code die moeilijk te vinden is, maar vaak dringend gewenst is in de huidige fokkerij.

Alledrie bovengenoemde redenen zijn op zich al redenen genoeg om inzet van Sellabull te overwegen. Zijn genomische cijfers ondersteunen de hooggespannen verwachtingen omtrent deze stier nog eens duidelijk. Met een gTPI van 1967 behoort hij tot de hogere homozygoot hoornloze stieren. De opbouw is zoals we die graag zien. De productie is goed met een goede melkplas en goede gehalten. De secundaire kenmerken zijn zeer goed. Zowel voor levensduur, celgetal en vruchtbaarheid scoort Sellabull duidelijk bovengemiddeld, evenals voor melksnelheid en karakter.

Extra ondersteuning krijgt Sellabull van zijn vader Earnhardt. Earnhardt komt uit de Henkeseen Hillary-familie die o.a. Duplex heeft geleverd. Een bezichtiging van de met EX-94 ingeschreven stammoeders (Henkeseen M Hillary EX-94 en Henkeseen Mark Marci EX-94) van deze familie in Amerika in de 90-er jaren leverde zeer veel vertrouwen in telgen uit deze familie op.

Genoeg redenen dus om Sellabull volop in te zetten!

 

 

Links replica horloges replica horloges replica horloges replica horloges replica horloges